Többre-lehet-képes-mint-a-paradicsom

“A Carma F1 hibridünknek, bemutatása óta számos visszatérő és elégedett termelője van. Nincs olyan paprika termelő település, ahol ne termesztenék jelentős felületen. Könnyű irányíthatóságának, kedvelt növekedési habitusának, széles vállú, súlyos, könnyen értékesíthető, látványos terméseinek köszönhetően minden technológiában és időzítésben jelen van.

Miért választják a Carmát? Talán azért mert többet terem, mint a paradicsom?

A Carma F1 kimagasló hozamra képes, számos esetben meghaladta a mai napig hazánkban rekordnak számító 26kg/m2 feletti hozamot! Enyhén fűtött és hidegfóliában, a ma már előszeretettel használt kókuszpaplanos technológiában még a
20-22kg/m2 sem ritka! Nem csak a mennyiség, hanem a minőség is figyelemre méltó. A legmagasabb árral díjazott szuper extra, extra és első osztály kihozatala utolérhetetlen, egy teljes szezont tekintve számos esetben meghaladja a 80%-ot!

Páratlan-megjelenés

Minden kertész számol és összegez a szezon után!

Gyorsan kiderül, hogy egy fajta gazdaságosság szempontjából mennyire versenyképes és ez számít igazán! Aki Carmát használ, annak évről évre bebizonyosodik döntése helyessége, hiszen egy olyan hibridről van szó, amely rendkívül magas árbevételt biztosít, kifejezetten nagy hozamának és rendkívül jó minőségének köszönhetően.

Igen, a Carma képes többet teremni, mint a paradicsom!

Talán sokan nem hiszik el, de az idei esztendőben, több hazai, magas technológiai színvonalon termelő kertészetben július folyamán, nem volt ritka a heti 3kg/m2-t meghaladó szedés sem! Ugyanebben az időszakban, hasonló technológiában a paradicsomról közel sem szedtek ekkora mennyiséget.

Carma F1 – Csúcs hozam, extra árbevétel!
A Carma vetőmagja már elérhető csíramegindított
formában is!