2017-ben Budapesten rendezik meg a Vetőmag Világkongresszust!

A Zöldségtermesztéi Kutató Intézet Zrt., mint a nyitó ceremónia egyik főszponzoraként is jelen lesz a rendezvényen!

 

„A globális vetőmag szektor legnagyobb eseményére, amely turisztikai szempontból is kiemelt jelentőséggel bír, eddig már több mint 1300-an regisztráltak.

Az elmúlt évben az uruguay-i Punta del Este adott otthont a kongresszusnak, a 2018-as rendezvény házigazdája pedig az ausztrál Brisbane lesz, így a budapesti találkozón várhatóan több mint kétezer szakember vesz majd részt. A regisztrált vendégek száma jelenleg meghaladja az 1300-at.

A vetőmag ágazat szereplői számára szervezett rendezvény programja összeállt, a konferencia időtartama alatt szakmai előadások, szekcióülések, valamint kapcsolatépítést, üzletkötést biztosító lehetőségek is lesznek. A programok fő helyszíne a Hungexpo lesz, ahol rendezvény ideje alatt szakmai kiállítást is rendeznek, amelyen az ágazatot érintő fontos innovációkat mutatják majd be. A konferencia szakmai programjai között a globális vetőmag szektor aktuális folyamatai, valamint az ágazatra váró kihívások is napirenden lesznek.

Az ISF világkongresszus nemcsak szakmai, hanem gazdasági és turisztikai szempontból is nagyon fontos. A vendégek és kísérőik belekóstolhatnak a magyar főváros gasztronómiájába és látványosságaiba. A konferencia szervezői tematikus turisztikai csomagokat dolgoztak ki, amelyek keretében Budapest nevezetességei mellett Dunakanyar-túra és a belváros kincseinek felfedezése is szerepel. „

 

Forrás: www.vszt.hu