Creta_770

Milyen előnyt jelent a ZKI új hibridje?

A korábbi számunkban már írtunk arról, hogy az idei esztendőben, többéves kipróbálás és mért eredmények alapján, egy új, töltenivaló hibriddel jelenünk meg. Az új ermékünk kipróbálása több időzítésben és technológiában került beállításra, kontrollok mellett. A következő adatok hidegfóliás, metszett állományokból származnak.

zki-0634-13-nov-1

Összesített extra és első osztály kihozatal (kg/m2):

Amint látható, a két másik forgalmazó által árult hibrid teljesítménye, jelentősen alatta maradt összhozamban a ZKI 0634 F1-nek. Az elmúlt évek trendje alapján a hazai forgalmazásban leginkább megfizetett kategória az extra és első osztály, így kijelenthető, hogy a másodosztályra és a lecsó minőségre nem szabad koncentrálni.

Mi az extra és első osztály hozama az új hibridünknek, és hogyan viszonyul EZ a versenytársakhoz?

Látható, hogy a hibridünk teljesítménye kilókkal haladta meg a többiek teljesítményét. A minőségi megoszlásról a következőket lehet elmondani.

Extra termések (kg/m2):

zki-0634-13-nov-2

Első osztály (kg/m2):

A szedési eredmények alapján egyértelműen látható, hogy az erősebb gyökérzet, jobb lombtakarás, a kiegyensúlyozott növekedési típus, az általános stressztűrés, érzékelhetően jobb mennyiségi és minőségi eredményeket hozott a hibridünk esetében, mind az első, mind az extra kihozatalban!