zki-0634

“A hidegfóliás paprikatermesztés hazánkban a legnagyobb hajtatott kultúra. A hozamok emelése, a termelési költségek csökkentése folyamatosan jelen van a partnereink termelési stratégiájában. A fajtahasználat a korábban népszerű generatív, ám nagy zöldmunka igényű fajtáktól egyértelműen elmozdult az egyensúlyi típusok felé.

Az élőmunka csak olyan hibriddel csökkenthető, amelyek az utóbbi növekedési típusba tartoznak. Társaságunk legújabb fejlesztése ennek a kívánalomnak tökéletesen megfelel!
A ZKI 0634 F1 egyensúlyi növekedésének köszönhetően, minimális hajtásválogatással megtermelhető, jelentős költségmegtakarítás mellett. Növekedési típusa, vastag, jól terhelhető erős szára lehetővé teszi a sokak által rutinszerűen használt két száras metszést és a kordonos termesztést is.

Mi jellemző a növényre?

Csüngő bogyói, könnyen értékesíthető széles vállal és kiváló minőséggel rendelkeznek. A rendkívül magas nyári hőmérsékletingadozás ellenére is megbízhatóan köt. Hosszan tárolható, szép fényes bogyóira az egész szezonban lehet számítani. Zöldülésre nem hajlamos még ősszel sem. Hervadásra, gyökérvesztésre nem érzékeny.

Koncentráljunk a legnagyobb árbevételt biztosító kategóriákra az új cecei hibriddel!

Összesített extra és első osztály
kihozatal (kg/m2):

0634-1

Amint látható, a ZKI 0634 F1 teljesítménye a két kontrol hibrid teljesítményét jelentősen meghaladja. Azonban, ha paprikáról beszélünk, akkor a minőségi kategóriák alapján leginkább megfizetett az extra és első osztály, amire összpontosítani érdemes, mert ezekért adják a legmagasabb árat. 

ZKI 0634 F1 – Kimagasló eredmény extra és első osztályban!

A szedési eredmények is bozonyítják, hogy a kiterjedt gyökérzet, megfelelően zárt lombtakarás, a kiegyensúlyozott növekedési típus, az általános stressztűrés,  érzékelhetően jobb mennyiségi és minőségi eredményeket hoz a hibridünk esetében, mind első, mind extra kihozatalban!

0634-2

További kérdéseivel keresse területi képviselőinket!